Unieke handgemaakte items | Gratis verzenden vanaf € 75,-

Hoe het begon...

Toen mijn vierjarige dochter in de fase zat dat ze álles hetzelfde wilde als mama, ben ik matchende armbandjes gaan maken voor ons. Ik kwam er achter, toen ik deze voor onszelf maakte, dat ik dit wel érg leuk vond. Van de mensen in mijn omgeving kreeg ik leuke reacties en zo liep de hobby 'uit de hand'. Echter, de ideeën en inspiratie stroomden bij mij over.
Na een aantal leuke ontmoetingen en gesprekken heb ik inmiddels verkooppunten in Arnhem, Huissen en Zutphen waar de (kinder-)armbandjes te verkrijgen zijn.

Naast de armbandjes maak ik ook oorbellen. Hier kies ik ook zorgvuldig de materialen uit; ik maak gebruik van natuursteen en halfedelstenen hangers, hoge DQ kwaliteit rocailles en kralen, in combinatie met RVS oorstekers. Ik vind het belangrijk dat de materialen mooi blijven en je lang plezier blijft houden van je sieraden. Het is immers een cadeautje voor jezelf! 

Alle bestellingen worden uiteraard mooi ingepakt.

 

Mocht je verzoekjes hebben voor maatwerk, of heb je een ander leuk idee? Heb je zelf een winkel en vragen over wholesale?
Neem contact met me op, leuk!

 

Liefs Anne 

Garantie en verzorging

Op alle sieraden zit 2 maanden garantie. Wel raden wij aan om onderstaande informatie over het materiaal van onze sieraden goed door te nemen. Op verkleuring door onjuiste verzorging en verkeerd gebruik kan geen garantie worden gegeven.

Het materiaal van de sieraden is gemaakt van voornamelijk gecoate glaskralen, natuursteentjes en RVS. De goudkleurige kraaltjes zijn gecoat waardoor ze hun mooie kleur behouden. De armbandjes en ringen kun je het beste altijd af doen na het dragen, als je bijvoorbeeld gaat douchen of zwemmen. Voor de ringetjes is het advies om ze af te doen met handen wassen. Frequente blootstelling aan schoonmaakmiddelen kan de coating oplossen. 
Wees ook voorzichtig met aanraking van parfum, zonnebrand en schoonmaakmiddelen. 

 

Verzenden en retourneren

De bestellingen worden altijd als een cadeautje ingepakt en gaan met de brievenbuspost mee.
Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden. Onder de € 75,- betaal je € 2,50 voor het verzenden via brievenbus of € 6,95 voor pakketpost.
 
Mocht er iets mis zijn met je product of wil je het terugsturen? Neem dan even contact met mij op. 
De bedenktermijn is 14 dagen, binnen deze periode kan je je bestelling retourneren, mits deze in originele staat verkeert. 

 

Prijzen

De prijslijst vind je hier.