Hoe het begon...

Toen mijn dochter in de fase zat dat ze álles hetzelfde wilde als mama ben ik matchende armbandjes gaan maken voor ons. Ik kwam er achter, toen ik deze voor onszelf maakte, dat ik dit wel érg leuk vond. Van de mensen in mijn omgeving kreeg ik superleuke reacties en zo liep de hobby 'uit de hand'.
Echter, de ideeën en inspiratie stroomden bij mij over...
Na een aantal leuke ontmoetingen en gesprekken heb ik inmiddels een aantal verkooppunten waar de (kinder-)armbandjes te verkrijgen zijn. 

Naast de armbandjes maak ik ook oorbellen. Hier kies ik ook zorgvuldig de materialen uit; ik maak gebruik van natuursteen en halfedelstenen hangers, hoge DQ kwaliteit rocailles en kralen, in combinatie met RVS oorstekers. Ik vind het belangrijk dat de materialen mooi blijven en je lang plezier blijft houden van je sieraden. Het is immers een cadeautje voor jezelf! 

Duurzaamheid
Alle bestellingen worden uiteraard mooi ingepakt. Bij het inpakken en verzenden houd ik rekening met duurzaamheid. De cadeau zakjes zijn geproduceerd van duurzame en gerecyclede materialen. De labeltjes aan de producten zijn gemaakt van karton, vervaardigd uit landbouwafval zoals stengels en bladeren. De verzenddoosjes probeer ik vaak ook een tweede leven te geven. 

Mocht je verzoekjes hebben voor maatwerk of heb je een ander leuk idee?
Heb je zelf een winkel/boetiek/conceptstore en lijkt het jou leuk om mijn sieraden te verkopen? Neem contact met me op, leuk!

 

Liefs Anne 

PS: volg je me al op instagram?